Diensten

Plagiaat verwijderen

Verwijder eenvoudig elk spoor van plagiaat met de hulp van onze academische redacteuren
Academisch ethisch

Over de dienst

Two column image

Plag is een pionier op het gebied van het aanbieden van plagiaatverwijderingsdiensten. We hebben een grondige en ethische aanpak ontwikkeld om plagiaat uit teksten te verwijderen. Ons team van getrainde editors kijken zorgvuldig naar alle teksten die als potentieel plagiaat worden gezien. Ze zorgen ervoor dat alle geciteerde inhoud correct wordt vermeld en ze herschrijven delen van de tekst, indien noodzakelijk. Met de hulp van onze ervaren editors kan ieder soort geschreven werk zelfs de strengste plagiaatchecks doorstaan, inclusief de checks die door universiteiten doen bij scripties.

support
24 uur per dag ondersteuning
privacy
Volledige privacy
balance
Academisch ethisch
experience
Ervaren editors
Zes stappen voor het verwijderen van plagiaat

Het proces

Plagiaatcheck

Ons team start het proces door het document grondig op plagiaat te controleren. We zorgen ervoor dat het document wordt gecontroleerd tegen alle databases en met inbegrip van diepgaande controle-opties. Kwaliteit wordt bij iedere stap gewaarborgd om de beste resultaten te garanderen.

1.
Eerste beoordeling van het document

Helaas kunnen sommige documenten zo'n hoge gelijkenisscore hebben dat ze niet kunnen worden bewerkt, omdat ze geen originele inhoud bevatten.

2.
Editor matching

Het toewijzen van de meest geschikte editor is een cruciale stap in ons proces, omdat dit ervoor zorgt dat je document wordt beoordeeld door een expert op het relevante gebied. We selecteren een editor met uitgebreide ervaring om de best mogelijke beoordeling te kunnen garanderen.

3.
Editing

Wij houden ons aan strenge redactie- en ethische normen bij het beoordelen en bewerken van je document. Ons team volgt vastgestelde richtlijnen om uitgebreide redactie te waarborgen en de hoogste normen van ethisch gedrag te handhaven, vooral bij het verwijderen van eventuele gevallen van plagiaat.

4.
Plagiaatcheck

Een plagiaatcheck wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er geen mogelijke gevallen van plagiaat overblijven.

5.
Overdracht aan de klant en herzieningen

Onze strenge kwaliteitscontrole garandeert optimale resultaten en ongeëvenaarde klanttevredenheid in iedere fase van het proces.

6.
Editors

Het proces van editor matching

Two column image

Als een samenwerkingsplatform voor docenten en studenten betrekken we professoren en hoogopgeleide studenten om als onze editors te dienen.

Met zorg selecteren we onze editors en leiden ze op. Onze editors zijn zeer bedreven in het verwijderen van plagiaat volgens onze zorgvuldig uitgewerkte normen, methoden en best practices. Met onze gestructureerde workflow kunnen we de hoogste kwaliteit bieden en je bestellingen binnen de gestelde deadline te leveren.

We hebben drie normen en richtlijnen vastgesteld die al onze editors moeten volgen:

 • Professionele editorstandaardDeze standaard schetst de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een professionele redacteur te zijn.
 • Standaard bewerkenDeze standaard beschrijft de best practices voor het leveren van diensten aan onze klanten.
 • Academische redactiestandaardDeze standaard schetst de methoden en praktijken die essentieel zijn voor ethische interventie in academisch schrijven.
Tijdbesparend

Waarom plagiaatverwijdering?

Two column image
Geen tijdJe kunt werk of andere verplichtingen hebben die het onmogelijk maken om de benodigde tijd te besteden aan het afmaken van je paper.
Geen inspiratieNa een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan de inhoud te hebben besteed, kun je het lastig vinden om de exacte woorden te vinden waar je naar zoekt.
Naderende deadlineJe hebt binnenkort een deadline en je paper moet al bijna worden ingeleverd.
Strikte specialisatieJe wil gewoon niet diep ingaan op iets dat je niet gaat gebruiken in je toekomstige leven. Het correct citeren kan een van die dingen zijn.
Slechte eerdere interventiesSommige bedrijven en privé-editors hanteren geen strikte methodologische benadering, en dan moet hun werk opnieuw gedaan worden.
Gebrek aan ondersteuning van je begeleiderHet kan zijn dat je begeleider je geen duidelijke uitleg geeft over de regels voor citaten.
Behoefte aan een kwalitatief resultaatJe streeft ernaar een uitzonderlijk goed geschreven paper te schrijven en zoekt deskundige hulp om dat doel te kunnen bereiken.
Expertise

Gegarandeerde professionaliteit

Two column image

Het professionele werk dat door onze editors wordt uitgevoerd, zorgt voor een soepele doorloop van scriptiechecks die worden uitgevoerd door universitaire programma's.

Ons team van experts maakt gebruik van geavanceerde software met zeer efficiënte anti-plagiaatdatabases om buitengewoon unieke teksten te kunnen leveren. Dit neemt alle zorgen weg voor iedereen die op onze diensten vertrouwt, zodat ze zich vol vertrouwen kunnen concentreren op hun examens voor hun opleiding.

Het professionele team gaat aan het werk met je document en verwijdert eventuele gevallen van plagiaat, verwijdert slecht geschreven teksten, voegt citaten toe of herschrijft sommige delen op een authentieke manier.

Het is de moeite waard te vertellen dat het werk van het team aanzienlijk sneller wordt voltooid dan vereist voor handmatige correctie van plagiaat, en de resultaten zijn gegarandeerd.

Hoe begin je?

Begin binnen een paar minuten: begin moeiteloos met het gebruik van de plagiaatverwijderingsdienst.

 1. Meld je aan
 2. Upload je paper
 3. Laat je paper checken met een diepgaande check en ingeschakelde wetenschappelijke databases.
 4. Wacht tot de check is voltooid en bestel de dienst.
How to start
Onjuiste verwijzingen
speech bubble tail
Plagiaatcheck

Uitgebreide databases

Two column image

Wij zorgen altijd voor een hoog niveau van professionaliteit, en door ons bewerkte papers doorstaan de gelijkenischeck uitgevoerd door het tekstgelijkenisprogramma van je universiteit.

Wij onderhouden de grootste database van wetenschappelijke artikelen, dus onze dienst zal perfect werken, ongeacht welke plagiaatpreventiesoftware je universiteit gebruikt, of dat nou Compilatio, Turnitin of Tesilink is.

Hoe snel krijg ik het resultaat?

Wij streven ernaar de plagiaatverwijderingsdienst binnen de gestelde deadline te leveren.

Voor dringende gevallen bieden wij een "last-minute" dienst aan die gegarandeerde levering binnen 24 uur belooft. Verschillende editors zullen aan je paper werken om snel te kunnen leveren. Informeer naar de beschikbaarheid van deze dienst.

Vertrouwelijkheid gegarandeerd

Volledige vertrouwelijkheid

Two column image

Wij begrijpen dat het beschermen van je privacy van het grootste belang is. Wij garanderen volledige vertrouwelijkheid bij iedere plagiaatverwijderingsdienst die we bieden. Ons team van deskundige editors is toegewijd aan het bieden van het hoogste niveau van discretie met alle klantgegevens, en we hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens veilig en beveiligd worden bewaard.

Effectieve methoden

Hoe verwijderen wij plagiaat?

Two column image

Over het algemeen zijn er vier hoofdmethoden om plagiaat uit een scriptie te verwijderen:

 • Verwijderen van problematische delen
 • Toevoegen van ontbrekende citaties
 • Op een juiste manier herschrijven van problematische delen
 • Het corrigeren van onjuiste citaties

In de meeste gevallen worden deze methoden gelijktijdig toegepast, bijvoorbeeld het herschrijven en toevoegen van ontbrekende citaties.

Wij garanderen altijd de hoogste tevredenheid met ons werk op het gebied van plagiaatverwijdering. Met onze ervaring kunnen we een veilige en volledig anonieme dienst aanbieden.

Prijzen

Hoeveel kost het?

Deadline

14 dagen

7 dagen

3 dagen
48 uurs

Prijs per pagina

Vanaf 10,95€

Vanaf 12,95€ (standaardprijs)

Vanaf 15,95€

Vanaf 19,45€

Eén pagina wordt gezien als 250 woorden aan overeenkomende tekst.

Wat is het toegestane percentage van overeenkomende tekst?

Overeenkomsten in de tekst worden soms gezien als plagiaat, hoewel dit niet altijd het geval is. Ondanks dit vertrouwen veel onderwijsprofessionals nog steeds op deze methode. De meeste professoren zullen een goedkeuring geven als een paper minder dan 10% overeenkomende tekst bevat. In andere gevallen, volg dan de onderstaande richtlijnen.

< 10%

Laag

Over het algemeen zullen de meeste professoren een paper met minder dan 10% overeenkomende tekst accepteren.

10%

Gemiddeld

De kans is aanwezig dat je wordt gevraagd om je paper te bewerken.

10-15%

Hoog

Je wordt gevraagd om je document te bewerken of het zelfs niet in te leveren.

15-20%

Zeer hoog

De kans is groot dat je je paper niet mag inleveren.

25%

Onacceptabel

De kans is zeer klein dat een professor je paper zal accepteren.

Tool in actie

Voorbeeld

Initial example

Oorspronkelijk document

Edited example

Bewerkt document

Interesse in deze dienst?

hat