Ons verhaal

Foundations

Plag nodigt studenten en docenten uit om de beste academische resultaten te behalen zonder dat ze bang hoeven te zijn om te experimenteren. Falen is een proces van proberen en groeien, terwijl onfalen het ultieme doel en gewenste resultaat is. We creëren een omgeving die je uitnodigt om vol vertrouwen je best te doen en beloven uitstekende resultaten.
About header illustration
Ons verhaal

Foundations

Two column image

Plag is opgericht in 2011 en is een vertrouwd wereldwijd platform voor het voorkomen van plagiaat. Onze tool biedt voordelen voor zowel studenten die hun werk willen verbeteren als docenten die streven naar het bevorderen van academische integriteit en ethiek.

Ons platform wordt in meer dan 120 landen gebruikt. We richten ons op het leveren van diensten met betrekking tot tekst, met name het detecteren van overeenkomsten in teksten (plagiaatcheck).

De technologie achter Plag is nauwkeurig ontwikkeld om meerdere talen te ondersteunen, waardoor het 's werelds eerste echt meertalige plagiaatdetectietool is. Met deze geavanceerde mogelijkheid kunnen we onze toegewijde plagiaatdetectiediensten aanbieden aan mensen van over de hele wereld. Ons platform is gemaakt om aan je behoeften te voldoen en nauwkeurige en garandeert een betrouwbare plagiaatdetectie, ongeacht waar je bent of in welke taal je schrijft.

Onze kern

Technologie en onderzoek

Two column image

Het bedrijf investeert voortdurend in het creëren van nieuwe teksttechnologieën en het verbeteren van bestaande technologieën. Naast het aanbieden van 's werelds eerste echt meertalige plagiaatdetectietool, werken we samen met universiteiten om onze tools en diensten te creëren en constant te blijven verbeteren.

Laten we samen uw papier perfectioneren

document
Meertalig
speech bubble tail
Technologie voor kunstmatige intelligentie
speech bubble tail
4.5 op Trustpilot
speech bubble tail