Voor studenten

Bereid briljante papieren voor met behulp van onze tool

We zullen niet alleen gevallen van plagiaat in uw artikel detecteren, maar we zullen ook de hulp bieden van onze deskundige redacteuren om u te helpen eventuele problemen op te lossen.
StudentWindowDesktop
Gratis plagiaatcontrole
speech bubble tail
Gratis realtime controle
speech bubble tail
Gedetailleerde plagiaatcontrole
speech bubble tail
Gelijkenisrapport
speech bubble tail
Offerte
speech bubble tail
Realtime controle
speech bubble tail
Trustpilot
Gratis

Plagiaatcontrole

Two column image

Onderscheid ons van de rest van de plagiaatcontroleurs door onze inzet voor een gratis initiële plagiaatdetectieservice. Bij ons kunt u moeiteloos de resultaten van de plagiaatscan beoordelen voordat u besluit of u wilt investeren in een uitgebreid originaliteitsrapport. In tegenstelling tot vele anderen geven wij prioriteit aan uw tevredenheid en bieden wij transparantie in het proces.

Technologie

Gratis realtime controle

Two column image

Deze functie blijkt zeer waardevol omdat gebruikers hiermee hun documenten kunnen vergelijken met recent gepubliceerde artikelen, waardoor de relevantie en originaliteit van hun werk wordt gegarandeerd.

Ons systeem is ontworpen om overeenkomsten te detecteren met artikelen die nog maar 10 minuten geleden op bekende websites zijn gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat gebruikers potentiële overeenkomsten met recent gepubliceerde inhoud effectief kunnen identificeren, waardoor een grondige controle op plagiaat mogelijk is en de integriteit van hun werk wordt gewaarborgd.

Sla de wachtrij over

Prioriteitscontrole

Two column image

Met deze functie kunt u de rij of wachtrij omzeilen of er overheen springen en direct naar voren gaan, waardoor de wachttijd effectief wordt verkort.

Documentverificatie is een proces dat aanzienlijke middelen vergt en een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag kan nemen. Met deze service heeft u echter het voordeel dat u de wachtrij helemaal overslaat. Door gebruik te maken van deze functie kunt u de gebruikelijke wachttijd omzeilen, waardoor een sneller en sneller documentverificatieproces mogelijk is.

Databases

Database met wetenschappelijke artikelen

Two column image

Onze database met wetenschappelijke artikelen is een unieke database met ruim 80 miljoen wetenschappelijke artikelen van de populairste wetenschappelijke uitgevers. Als u deze functie inschakelt, kunt u uw werk vergelijken met de inhoud van een groot aantal gerenommeerde uitgevers, zoals Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram en anderen.

Via onze samenwerking met CORE bieden we naadloze toegang tot een uitgebreide verzameling onderzoeksartikelen verzameld van talloze Open Access-dataproviders. Deze aanbieders omvatten repository's en tijdschriften, waardoor een uitgebreid en divers aanbod aan wetenschappelijke inhoud wordt gegarandeerd. Met deze toegang kunt u gemakkelijk miljoenen onderzoeksartikelen verkennen, waardoor uw academische bezigheden worden vergemakkelijkt en uw kennis op verschillende gebieden wordt vergroot.

Informatie is belangrijk

Diepe controle

Two column image

De diepgaande plagiaatcontrole omvat een uitgebreide zoekactie in de databases van zoekmachines. Door voor deze optie te kiezen, kunt u een nauwkeurigere en nauwkeurigere plagiaatscore voor uw document verkrijgen. Dit grondige onderzoek zorgt voor een uitgebreide analyse, waarbij geen middel onbeproefd blijft bij het identificeren van mogelijke overeenkomsten en het leveren van een betrouwbaardere beoordeling van de originaliteit van uw werk.

Kiezen voor een uitgebreide plagiaatcontrole biedt aanzienlijk uitgebreidere informatie dan een reguliere controle. Deze diepgaande analyse biedt u een schat aan gedetailleerde inzichten om de integriteit en originaliteit van uw werk verder te vergroten. Het is belangrijk op te merken dat vanwege de grondigheid van dit proces het voltooien van een gedetailleerde controle langer kan duren. Het lange wachten is echter zeker de moeite waard voor degenen die op zoek zijn naar een nauwgezette en uitgebreide evaluatie van het unieke karakter van hun document.

Details maken het verschil

Gedetailleerd verslag

Two column image

Met een gedetailleerd rapport krijgt u de mogelijkheid om de originele bronnen van de gemarkeerde overeenkomsten in uw document grondig te onderzoeken. Dit uitgebreide rapport gaat verder dan eenvoudige overeenkomsten en bevat geparafraseerde secties, citaten en gevallen van ongepaste citaten. Door u deze uitgebreide informatie te verstrekken, stelt het gedetailleerde rapport u in staat uw werk effectief te evalueren en de nodige wijzigingen aan te brengen om de integriteit en nauwkeurigheid van uw document te verbeteren. Het dient als een waardevol hulpmiddel om de kwaliteit van uw schrijven te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw document aan de hoogste normen voldoet.

4.2/5
Ondersteuningsscore
1 M
Gebruikers per jaar
1.6 M
Uploads per jaar
129
Ondersteunde talen
Getuigenissen

Dat is wat mensen over ons zeggen

Next arrow button
Benjamin Lal Hrin Thang

17 april 2024

rating
This is the best ever I have used in recent years.
Terrence Pee Moyo

16 april 2024

rating
great site for a student, it give all the insight that you may want on you academic research or school work
Maurey Ngunjiri

15 april 2024

rating
I love the fact that I can check my research papers for plagiarism without any stress.
Justy Mwafangeyo

15 april 2024

rating
Plagramme seems to be good I think if you have you have collected enough credit. I was failing to see how it is free but now I have found it out.
Kehinde Rofiat

14 april 2024

rating
I love the app, it really helped in my research work
Romeo Castro

10 april 2024

rating
What I like a about Plagramme is the convenience of the software. The UI is very easy to navigate so anyone can practically use Plagramme. I am currently using it to check for AI Content. Really great
Sahil Dhanvijay

6 april 2024

rating
best plagiarism checker and provide acqurate result
Princess Ashley Derupe

3 april 2024

rating
Plag is a great program that helps us students in order to check our works.
Ashutosh Singh

29 maart 2024

rating
i like how it provides me with the plgarism a very usefull toool
Ram Narayan

26 maart 2024

rating
The app helped me identify plagiarism and make sure my documents are plagiarism free
Phumzile Sibanyoni

18 maart 2024

rating
i like that it will help me get good marks because i will be able to check plagiarism rate before submitting the work
Ing Thienthong

17 maart 2024

rating
Plagramme has been an invaluable tool for ensuring the originality of written work. Its comprehensive plagiarism detection capabilities have saved me and my colleagues countless hours of verification,
Muhammad Nesar Ahmed

15 maart 2024

rating
this tool is very useful.also, the name is very attractive. these guys are doing really good job
Joelle Zakaria Baroud

12 maart 2024

rating
great engine and such an efficacy tool
E Yokesh

12 maart 2024

rating
This site is solely helpful for me to identify the plagiarism in my thesis.
Sõlõmôñ Múshîlí Sãlãmbâ

11 maart 2024

rating
This is amazing and very helpful educational wise, easy to use and less time consuming
Űñįqűę Bőỹ Ñįț

9 maart 2024

rating
its really good tool to use to detect our plagiarism
Abhinav Venkataramani

9 maart 2024

rating
it is good and very helpful
Alhamdu Jax Funom

4 maart 2024

rating
Programme is an efficient tool for checking plagiarism. It has made my writing work easy and fast.
Subramanian Natarajan

23 februari 2024

rating
Good checker , user friendly , easy understand
Next arrow button

Bereid briljante papieren voor met behulp van onze tool

thesis
Plagiaatcontrole
speech bubble tail