Voor studenten

Bereid briljante papieren voor met behulp van onze tool

We zullen niet alleen gevallen van plagiaat in uw artikel detecteren, maar we zullen ook de hulp bieden van onze deskundige redacteuren om u te helpen eventuele problemen op te lossen.
StudentWindowDesktop
Gratis plagiaatcontrole
speech bubble tail
Gratis realtime controle
speech bubble tail
Gedetailleerde plagiaatcontrole
speech bubble tail
Gelijkenisrapport
speech bubble tail
Offerte
speech bubble tail
Realtime controle
speech bubble tail
Trustpilot
Gratis

Plagiaatcontrole

Two column image

Onderscheid ons van de rest van de plagiaatcontroleurs door onze inzet voor een gratis initiële plagiaatdetectieservice. Bij ons kunt u moeiteloos de resultaten van de plagiaatscan beoordelen voordat u besluit of u wilt investeren in een uitgebreid originaliteitsrapport. In tegenstelling tot vele anderen geven wij prioriteit aan uw tevredenheid en bieden wij transparantie in het proces.

Technologie

Gratis realtime controle

Two column image

Deze functie blijkt zeer waardevol omdat gebruikers hiermee hun documenten kunnen vergelijken met recent gepubliceerde artikelen, waardoor de relevantie en originaliteit van hun werk wordt gegarandeerd.

Ons systeem is ontworpen om overeenkomsten te detecteren met artikelen die nog maar 10 minuten geleden op bekende websites zijn gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat gebruikers potentiële overeenkomsten met recent gepubliceerde inhoud effectief kunnen identificeren, waardoor een grondige controle op plagiaat mogelijk is en de integriteit van hun werk wordt gewaarborgd.

Sla de wachtrij over

Prioriteitscontrole

Two column image

Met deze functie kunt u de rij of wachtrij omzeilen of er overheen springen en direct naar voren gaan, waardoor de wachttijd effectief wordt verkort.

Documentverificatie is een proces dat aanzienlijke middelen vergt en een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag kan nemen. Met deze service heeft u echter het voordeel dat u de wachtrij helemaal overslaat. Door gebruik te maken van deze functie kunt u de gebruikelijke wachttijd omzeilen, waardoor een sneller en sneller documentverificatieproces mogelijk is.

Databases

Database met wetenschappelijke artikelen

Two column image

Onze database met wetenschappelijke artikelen is een unieke database met ruim 80 miljoen wetenschappelijke artikelen van de populairste wetenschappelijke uitgevers. Als u deze functie inschakelt, kunt u uw werk vergelijken met de inhoud van een groot aantal gerenommeerde uitgevers, zoals Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram en anderen.

Via onze samenwerking met CORE bieden we naadloze toegang tot een uitgebreide verzameling onderzoeksartikelen verzameld van talloze Open Access-dataproviders. Deze aanbieders omvatten repository's en tijdschriften, waardoor een uitgebreid en divers aanbod aan wetenschappelijke inhoud wordt gegarandeerd. Met deze toegang kunt u gemakkelijk miljoenen onderzoeksartikelen verkennen, waardoor uw academische bezigheden worden vergemakkelijkt en uw kennis op verschillende gebieden wordt vergroot.

Informatie is belangrijk

Diepe controle

Two column image

De diepgaande plagiaatcontrole omvat een uitgebreide zoekactie in de databases van zoekmachines. Door voor deze optie te kiezen, kunt u een nauwkeurigere en nauwkeurigere plagiaatscore voor uw document verkrijgen. Dit grondige onderzoek zorgt voor een uitgebreide analyse, waarbij geen middel onbeproefd blijft bij het identificeren van mogelijke overeenkomsten en het leveren van een betrouwbaardere beoordeling van de originaliteit van uw werk.

Kiezen voor een uitgebreide plagiaatcontrole biedt aanzienlijk uitgebreidere informatie dan een reguliere controle. Deze diepgaande analyse biedt u een schat aan gedetailleerde inzichten om de integriteit en originaliteit van uw werk verder te vergroten. Het is belangrijk op te merken dat vanwege de grondigheid van dit proces het voltooien van een gedetailleerde controle langer kan duren. Het lange wachten is echter zeker de moeite waard voor degenen die op zoek zijn naar een nauwgezette en uitgebreide evaluatie van het unieke karakter van hun document.

Details maken het verschil

Gedetailleerd verslag

Two column image

Met een gedetailleerd rapport krijgt u de mogelijkheid om de originele bronnen van de gemarkeerde overeenkomsten in uw document grondig te onderzoeken. Dit uitgebreide rapport gaat verder dan eenvoudige overeenkomsten en bevat geparafraseerde secties, citaten en gevallen van ongepaste citaten. Door u deze uitgebreide informatie te verstrekken, stelt het gedetailleerde rapport u in staat uw werk effectief te evalueren en de nodige wijzigingen aan te brengen om de integriteit en nauwkeurigheid van uw document te verbeteren. Het dient als een waardevol hulpmiddel om de kwaliteit van uw schrijven te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw document aan de hoogste normen voldoet.

4.2/5
Ondersteuningsscore
1 M
Gebruikers per jaar
1.6 M
Uploads per jaar
129
Ondersteunde talen
Getuigenissen

Dat is wat mensen over ons zeggen

Next arrow button
Muhammad Nesar Ahmed

15 maart 2024

rating
this tool is very useful.also, the name is very attractive. these guys are doing really good job
Joelle Zakaria Baroud

12 maart 2024

rating
great engine and such an efficacy tool
E Yokesh

12 maart 2024

rating
This site is solely helpful for me to identify the plagiarism in my thesis.
Sõlõmôñ Múshîlí Sãlãmbâ

11 maart 2024

rating
This is amazing and very helpful educational wise, easy to use and less time consuming
Űñįqűę Bőỹ Ñįț

9 maart 2024

rating
its really good tool to use to detect our plagiarism
Abhinav Venkataramani

9 maart 2024

rating
it is good and very helpful
Alhamdu Jax Funom

4 maart 2024

rating
Programme is an efficient tool for checking plagiarism. It has made my writing work easy and fast.
Subramanian Natarajan

23 februari 2024

rating
Good checker , user friendly , easy understand
Sabutay Seferov

23 februari 2024

rating
I used your program and I think it is good
Mustapha Khalid Gama

14 februari 2024

rating
Programme is an excellent tool that can help academic researchers to carry out their responsibilities and researches efficiently.
Ankit Acharya

14 februari 2024

rating
A really useful tool for students and researchers. It helped me avoid plagiarism in my thesis report.
Fanni Miklósy

23 januari 2024

rating
Plag really helped me during my thesis, where it was essential to check my work beforehand. Plag pointed out my mistakes and possible similarities, that's why I could hand in my work without worrying.
Marc Rams I Ríos

19 januari 2024

rating
pretty useful!!
Mohamed Tarawally

15 januari 2024

rating
Plag.ai is the best tools to use
Lilla Ábrahám

15 januari 2024

rating
Plag helped me with plagiarism checking. With this contribution I was able to spare time regrding my university work and convincing my professors of my writing skills.
Ganindu Deshapriya

14 januari 2024

rating
this is a good application
Mahinoor Islam Remel

11 januari 2024

rating
This is a good way to help student ..
Tira Diandra

8 januari 2024

rating
i like that it easy to use. its very intuitive and the process it self does not take a lot of time.
Jess Deeley

7 januari 2024

rating
the best plagiarism checker online at the moments. It is easy to use and cheap, even when you haven't paid anything yet it will tell you what percentage your similarity it is, better than most.
Mahesh Raj Chaudhary

3 januari 2024

rating
I found it very useful.
Next arrow button

Bereid briljante papieren voor met behulp van onze tool

thesis
Plagiaatcontrole
speech bubble tail